Bendiksen med bjerkeseier

Memphis Tennessee E.P. og Per Ivar Bendiksen passerte målstreken først i det siste løpet på Bjerke travbane i kveld.

4-årige Memphis Tennessee E.P. (Cantab Hall x U.S. Francesca) står oppstallet på amatørstallen på Norsk Travsportsenter, og eies og trenes av Per Ivar Bendiksen og Silje Bendiksen.

MÅLFOTO: 7 Memphis Tennessee E.P. / Per Ivar Bendiksen vinner foran 1 Emmi's Kizz / Vidar Hop og 10 Cromwells Aida / Per Oleg Midtfjeld.
MÅLFOTO: 7 Memphis Tennessee E.P. / Per Ivar Bendiksen vinner foran 1 Emmi’s Kizz / Vidar Hop og 10 Cromwells Aida / Per Oleg Midtfjeld.

Fra spor sju på volten ble det rolig innledning frem til utvendig leder inn på første sving. Kjørte seg til tet på første langside og åpnet 19.3/500 og 19,3/1000 m. Svarte opp alle, og vant kontrollert på 19.1/2140 m til 22,13 i vinnerodds.

Vi gratulerer Per Ivar Bendiksen og Silje Bendiksen!

I løp 2 viste Lykkje Embla / Kai Johansen fremgang, og tok andreplass og 15.000 kroner etter reise i rygg leder.