Enkel seier til A Winner

NTS-trenerne Kai Johansen og Hans W. Storås var begge på plass med egentrente hester på Biri Travbane i dag.

Kai Johansen var ute fra spor 10 i løp 5 med 5-årige A Winner (From Above x Jobie Ana).

A Winner tok det rolig fra start i tredje utvendig. 1100 meter igjen gikk ekvipasjen frem i dødens og la seg utvendig for storfavoritten Darco. Da favoritten feilet ut på siste langside tok A Winner over og vant lett på 16,4a/ 2100 m. Dette var forøvrig hestens andre start etter kastrering.

Målfoto: A Winner / Kai Johansen vinner foran Lord Ivi / Lars Anvar Kolle og The Dark Knight / Vidar Hop
MÅLFOTO: A Winner / Kai Johansen vinner foran Lord Ivi / Lars Anvar Kolle og The Dark Knight / Vidar Hop.

Vi gratulerer stall Johansen og eiere Ola Heggemsnes og Ole Kristian Haugen!

I det siste løpet var Hans W. Storås ute med 3-årige L.H. Starline (Rite On Line x Worship Limburgia)

L.H. Starline galopperte fra start, men reparerte bra til andreplass på 22,1g/ 2100 m. Hesten er oppdrettet av Hans W. Storås og hans far Lars Storås. Sistnevnte er også eier.

K.N. Lindys Sunshine / Bjørn Steinseth vinner foran L.H. Starline / Hans Wilhelm Storås og Verinais / Vidar Hop